BIA GEEFT INHOUD
AAN VORM EN KLEUR


Beton-Industrie Arts B.V. (BIA) is een toonaangevende producent van betonnen bouwstenen en -blokken.
BIA producten vinden hun afzet in zowel schoon- als vuilwerk en kunnen toegepast worden in binnenwanden, scheidingswanden als buitenwanden, funderingen en kelders voor woningen en utiliteitsbouwwerken.


BIA GEZONDHEIDSGEVEL

De BIA Gezondheidsgevel is ontwikkeld om
een gezond en aangenaam leefklimaat in de wijk te creƫren. Dit doen we met de samenvoeging van enkele BIA Producten o.a. Groene Wand Blokken, BIA Clear en grondstoffen die een concrete bijdrage leveren aan C02. Vermindering, absorberen van fijnstof en energie besparing door warmteregulering.

Hiernaast hebben wij producten in de gezondheidsgevel die een luchtzuiverend en reinigend effect hebben en ook nog eens stikstof in de lucht afbreekt.

 
 
50 JARIG JUBILEUM
BIA BETON!


Het familiebedrijf BIA, dat in 1935 is opgericht, vervaardigde tot 1965 handmatig gevormde betonstenen. In het boekjaar 2015 is het vijftig jaar geleden dat er werd gestart met de volledig geautomatiseerde productie. Dit heugelijke feit wordt gevierd met de klanten, want zij staan centraal in dit jubileumjaar, aldus de directeuren Harold, Johan en Jules Arts.
 
 
 
         
     
 
Loonse Waard 22 | 6606 KG | Wijchen | E-mail info@biabeton.nl | Tel. 024 6488484 | Fax 024 6488480