meer vrijheid in
creativiteit
Actueel

SPORT FOR OTHERS

Publicatiedatum: 19-09-2022

Meedoen aan Sport for Others is meer dan alleen een mooie toch maken door Limburg. Met elkaar lopen en fietsen we voor water in het droge Senbete Shalla, een regio in Ethiopië. 

 

Het evenement is dit jaar opgedeeld in twee gedeelten: op vrijdagavond 30 september bieden we een leuk en gezellig programma aan voor de mensen die in de buurt overnachten. De dag erna, op zaterdag 1 oktober, gaan we met elkaar een sportieve uitdaging aangaan. Het evenement start vanaf het terrein van Watersley Sports and Talentpark in Sittard. Watersley Sports and Talentpark is een internationale wooncampus waar topsporters uit binnen- en buitenland verblijven. Een gedeelte van het terrein is voor Sport for Others open gesteld. Voor ons evenement is Watersley de ideale uitvalsbasis; goed bereikbaar en tegelijkertijd loop of fiets je zo de mooie Limburgse natuur in.

 

Geerd Simons In Ethiopië is het voor velen werkelijkheid. Kwetsbaarheid en onzekerheid tekent het bestaan in deze omgeving. Graag zet ik mij met het team van de Esselink Groep in, middels een wandeltocht van 35km door Zuid-Limburg, voor de basale behoefte van veel van onze medemensen in dit warme en droge land: schoon water! Sponsor het Team Esselink

 

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.