meer vrijheid in
creativiteit
Actueel

TOEKOMST FAMILIEBEDRIJF BIA BETON

Publicatiedatum: 19-05-2020

Beton-Industrie Arts  is in 1925 opgericht in Mill en sinds 1935 in handen van de familie Arts. Over de jaren heen is BIA-Beton uitgegroeid tot een toonaangevende producent van betonstenen en blokken.

Zusteronderneming BIA-Systeemwanden is actief in de productie van en handel in systeemwanden. Al met al, een familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat en veel waarde hecht aan stabiliteit, loyaliteit en continuïteit.

Dit is terug te zien in korte communicatielijnen, de logistieke kracht van korte levertijden en de drang om samen te innoveren en in te spelen op de veranderende klantbehoeften. 

De afgelopen dertig jaar is BIA-Beton  geleid door de broers Johan, Jules en Harold Arts. Onlangs hebben zij besloten dat het tijd is om een stapje terug te doen door de dagelijkse leiding van de organisatie uit handen te geven. 

BIA-Beton helemaal loslaten doen zij echter niet, want als aandeelhouders blijven zij betrokken bij de strategie en inrichting van de organisatie om de gedachten van het familiebedrijf te continueren. 

VACATURE

Voor de dagelijkse leiding zijn de gebroeders Arts op zoek naar een algemeen directeur die samen met de familie de organisatie van BIA-Beton en BIA-Systeemwanden  wil voortzetten en verder gaat ontwikkelen op een vertrouwde manier die aansluit op de huidige gang van zaken  die we gewend zijn.

Meer informatie over de "Vacature "

Met deze aanvulling zien we ons 100-jarig jubileum en de verdere toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Wijchen, 19 mei 2020, Beton Industrie Arts, Johan Arts, Jules  Arts, Harold Arts

Rugbyclub Waterland Purmerend
Nijlan School
Rob Ehrens Stoeterij te Weert
BIA Vellingkantblokken Kleedkamers Impressie
Valkenswaard Sporthal
Nistelrode Groene Gevel
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.