meer vrijheid in
creativiteit
Actueel

TOPDESIGN VUILWERK IN MODERNE JAS

Publicatiedatum: 25-11-2020

Naomi Felder van Bureaufeld heeft een unieke architectonische prestatie geleverd door vuilwerk gevelstenen in een moderne jas toe te passen . . meer info
 

Het clubhuis van voetbalclub s.v. De Meer is meer dan 40 jaar oud. Het karakter van de kantine is de leden dierbaar, de kleedkamers en het sanitair zijn echter verouderd en aan vervanging toe. Door toepassing van dezelfde gevelmaterialen, betonsteen en hout. Tim Ronde Commercieel Adviseur van Aberson heeft Naomi Felder van Bureaufeld meegenomen naar de fabriek van BIA Beton in  Wijchen Daar hebben ze op het tasveld een selectie gemaakt van vuilwerkstenen WF, MF, AF, MDF en HLE Lijmblokken. Door de unieke gevelstijl “polymetrisch metselwerk” is er een moderne uitstraling gecreëerd .

Deze materialen zijn door hun manier van toepassen nadrukkelijk van deze tijd zodat de club weer een moderne uitstraling heeft met behoud van de zo bekende gezellige sfeer van De Meer. Doordat de nieuwe kleedkamers deel gestapeld zijn is er meer ruimte rondom het gebouw ontstaan.

DURA ZUID KLEURT EINDHOVEN
Woningbouw Amsterdam Jansje Klazinga
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
VERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUW
Blijven gekleurde Vellingkantblokken kleurecht in de buitentoepassing ?
TOPDESIGN VUILWERK IN MODERNE JAS !
MDO Bureelcabine
Berkel en Rodenrijs
Rugbyclub Waterland Purmerend
Landhorst Stallenbouw verwerkt met het BIA LockBlock
Kröller Muller Museum Otterlo

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.