Amstelveen Groene GevelAmstelveen Groene GevelAmstelveen Groene GevelAmstelveen Groene GevelAmstelveen Groene GevelAmstelveen Groene Gevel

Amstelveen Groene Gevel

BIA Groene Gevel op de muurgevel van een Kinderdagverblijf in Amstelveen. 

Groene gevels zijn zowel mogelijk in nieuwbouwprojecten als dat zij veel mogelijkheden bieden voor renovatieprojecten. edGreen heeft een architectenbureau als zusterbedrijf, DMV Architecten. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van het door ons ontwikkelde systeem. Alle bijhorende uitvoeringstekeningen met aansluitingen en details kunnen door edGreen gemaakt worden in autocad (2 dimensionaal)  of revit (3 dimensionaal/bim) . Technische en constructieve vragen lossen wij samen met je op.

Je kunt zelfs jouw hele gebouw laten ontwerpen op een duurzame en eventueel energie neutrale wijze door ons zusterbedrijf waarin uiteraard de groene wand ten volste benut wordt in de architectuur.

 

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.