COA AsielzoekerscentraCOA AsielzoekerscentraCOA AsielzoekerscentraCOA AsielzoekerscentraCOA AsielzoekerscentraCOA AsielzoekerscentraCOA Asielzoekerscentra

COA Asielzoekerscentra

PRODUCTIE EN VERWERKING 4200 PANELEN IN 3 WEKEN TIJD

Verwerking van 4200 panelen voor Asielzoekerscentra in de gemeentes Dronten en Luttelgeest. Voor BIA Systeemwanden de uitdaging om samen met De Boer Structures te Alkmaar het project in drie weken te realiseren van productie tot oplevering.

De paviljoens zijn een tijdelijke noodvoorziening om de komende periode, tot de winter, te overbruggen. Asielzoekers worden hier gehuisvest  totdat er voldoende plekken op nieuwe, meer permanente locaties zijn gevonden. De paviljoens zijn tijdelijk units met kamers met stapelbedden. De buitenmuren zijn verhard en het dak kent een doekconstructie. Deze units voldoen aan de eisen en zijn snel op te bouwen. De wanden worden opgebouwd met BIA Systeemwanden, deze zijn demontabel als permanent te gebruiken.


 

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.