DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Naast het project Blokje-Om is Dura Vermeer Bouw Hengelo gestart met het project Blokje-Omhoog een project van 16 appartementen aan de Langenkamp in losser waar BIA Systeemwanden haar scheidingswanden levert voor de binnenwanden.

De 16 appartementen worden op een nieuwe manier van modulair bouwen gebouwd,

er is sprake van drie bouwlagen. Er worden met technische installaties “de Smart Box Modules” gewerkt deze worden in het werk gestapeld. Om deze modules worden de prefab wanden geplaatst. Kortom een zeer snelle en duurzame manier van bouwen.

Blokje Omhoog is het antwoord van Dura Vermeer op de vraag naar betaalbare en duurzame appartementen. Met een Smart Box als kern kunnen kant-en-klare modules op de bouwlocatie worden gestapeld tot een circulair appartementen complex. Deze manier van bouwen is een antwoord op de grote vraag naar woningen.

WONINGBOUWCORPORATIE DOMIJN ENSCHEDE

Waarom Blokje Omhoog ? Woningbouwcorporatie Domijn zocht naar een oplossing om betaalbare appartementen te bouwen. Want door de hoge materiaal- en personeelskosten is dat momenteel bijna onmogelijk, en dat zet de betaalbaarheid van de sociale huurwoningen die we willen bieden onder druk.

De keuze voor het concept “blokje Omhoog” van Dura Vermeer was snel gemaakt vanwege de grote voordelen. Het appartementen complex is met name bedoeld voor senioren en is geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens. Ieder appartement heeft twee slaapkamers, een balkon en een berging op de begane grond.

BMN ENSCHEDE

BMN Enschede is de leverancier van het  modulaire concept : “blokje om” en “blokje omhoog” van Dura Vermeer met hun logistieke kennis en uitstekende JIT leveringen. Daarnaast beschikken zij over de nodige kennis voor een goede bouwbegeleiding

<< terug

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.