Nistelrode Groene GevelNistelrode Groene GevelNistelrode Groene GevelNistelrode Groene GevelNistelrode Groene GevelNistelrode Groene GevelNistelrode Groene Gevel

Nistelrode Groene Gevel

De modezaak Van Tilburg is een begrip in de regio van Nistelrode, de directie wilde de "Groene Regio" terughalen op het parkeerterrein. Hier had men te maken met een gevel die totaal geen uitstraling had, door het realiseren van de Groene Gevel creëerde Van Tilburg een gevel die past bij de modezaak.

De  prijs is afhankelijk van het oppervlak van de wand(vlakken), de gekozen kleur van de blokken, de bereikbaarheid alsook het gekozen irrigatiesysteem. Graag voorzien wij je van een richtprijs of offerte indien je ons tekeningen van de locatie van de groene wand bezorgt. Indien de wand het buitenspouwblad vervangt kunnen we deze minderprijs inzichtelijk maken. Over het algemeen is dit groene gevelsysteem op de markt het gunstigste in prijs.

 

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.