VERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUWVERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUWVERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUWVERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUWVERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUWVERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUWVERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUW

VERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUW

Verwerking van ca. 30.000 stuks Vuilwerk Lijmblokken als ondersteuning voor de geleide rails in de kassenbouw van ca. 10 hectare Troschrysanten.

Holstein Betonwerken is als aannemer verantwoordelijk voor de uitvoering, STIHO Poeldijk als toeleverancier en GDS Techniek voor het verwerken van de HLE Lijmblokken. De keuze voor handzame lijmblokken was snel gemaakt, buiten de sterkte van het beton kunnen de pallets op de juiste positie worden gezet zodat de lijmers een minimale loopafstand hebben.

 

De snelheid van het lijmen kan worden gehaald omdat de lijmers alleen de lintvoegen hoeven te verlijmen, de stootvoegen vallen naadloos door de SM (Stootvoegloos) verbinding in elkaar. Dit geeft een aanzienlijke besparing op de verwerkingskosten.

 

Waarom kiezen voor betonstenen of betonblokken ?

  • hoge brandweerstand
  • hoge geluidsweerstand
  • minder weersgevoelig tijdens de verwerking.
  • minder gevoelig voor optrekkend vocht (natte ruimtes)
  • onderhoudsvrij
<< terug

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.