Vlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene GevelVlaardingen Groene Gevel

Vlaardingen Groene Gevel

Duurzame schoolgebouw Vlaardingen, vanuit het schoolbestuur was er een wens om zichtbaar duurzaam te ontwerpen . . de Groene Gevel is het geworden met bijkomend voordeel in reductie van CO2, Fijnstof en Geluidabsorptie. 

De seizoenen in de bebouwde omgeving terugzien, de stad in de zomer koeler krijgen, het geluidsniveau reduceren of gewoon een mooiere en vriendelijkere gebouwde omgeving waaruit niet alleen respect voor de natuur uitstraalt maar ook plezier een plaats heeft gevonden. Door de verdichting zijn grote delen van de stad verstoken van enig groen.

Deze totaal versteende stadsomgeving heeft een buitentemperatuur die in de zomer meer dan 3 of 4 graden hoger ligt dan in een overwegend groene omgeving. Het fijn stof gehalte in de lucht ligt daarbij ook nog eens erg hoog. Vergroenen is enkel mogelijk door groene daken en gevels toe te passen

Meer informatie Vlaardingen Groene Gevel GoogleFoto's

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.