meer vrijheid in
creativiteit

Historie

BIA Beton vorm geven aan inhoud en kleur. Dat doen we sinds 1925. Toen werd ons familiebedrijf opgericht in Mill. In 1965 werd de productie geautomatiseerd, waarmee we een aanmerkelijk grotere markt konden gaan bedienen. In 1986 (Waalwijk) en 1998 (Wijchen) werden de productielocaties overgenomen. Dat gebeurde ook in 2011 (Spanell Medemblik), waarbij BIA Systeemwanden werd geboren. Deze productie verhuisde in 2017 naar Wijchen. Een jaar later werd een twee hectare groot terrein in de Loonse Waard aangekocht. De huidige aandeelhouders Jules Arts, Johan Arts en Harold Arts hebben zich in 2020 teruggetrokken als directieleden. Ze blijven wel verbonden als aandeelhouders maar hebben de dagelijkse leiding overgedragen aan Olivier Hamers, algemeen directeur.

De klant centraal

BIA Beton stelt klanten en medewerkers centraal en hecht grote waarde aan stabiliteit, loyaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van de organisatie. Ons familiebedrijf kent korte lijnen. In logistiek denken we mee en hanteren we korte levertijden, waarbij we continuïteit en leveringsbetrouwbaarheid voorop stellen. We zijn maatschappelijk betrokken en werken samen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

 

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.