meer vrijheid in
creativiteit

BIA LockBlock Circulair Stapelblok

Het BIA LockBlock is een betonblok dat droog gestapeld kan worden en is speciaal ontwikkeld om niet-dragende binnen-, buiten- als scheidingswanden in de ruwbouw fase probleemloos te vervaardigen. Het BIA LockBlock is handmatig te verwerken zonder gebruik te maken van metsel- of lijmmortels.

De BIA LockBlocks zijn te verkrijgen in twee druksterktes 15 N/MM² en 20 N/mm².

De brandwerendheid is bepaald door het onderzoeksbureau Efectis op een waarde van 180 minuten.

Verwerkingsinformatie

Alle informatie is terug te vinden op de pagina van de informatiemap

Voor de verwerking van de droogstapelproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen, naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

BIA LockBlock Circulair Stapelblok

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie. De huidige tools zijn; het Zoek een Betonsteen, Bestekservice,  BouwCAD Online en de BIA Bouwdetails.

BIA LockBlock Circulair Stapelblok

Verwerkingfilmpjes

 

 

 

 

 

Productbladen

Ter Apel Bedrijfshal
BIA Nature Impressie
Ter Aar Bedrijfshal
Hengelo Bedrijfspand BIA LockBlock
Mechelen Woningbouw
Landhorst Stallenbouw verwerkt met het BIA LockBlock

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.