meer vrijheid in
creativiteit

Lijmstenen & Lijmblokken

BIA Vuilwerk

Vuilwerk, de definitie van vuilwerk / vuilwerk lijmwerk is lijmwerk waarvan het oppervlakte later aan het zicht ontrokken wordt door een afwerking (afwerklaag). Klachtmeldingen aangaande kleur of structuur worden om deze redenen niet in behandeling genomen.

BIA Schoonwerk

Schoonwerk producten worden te allen tijde franco geleverd. Bij grote partijen schoonwerk streven wij ernaar om de levering vanuit één productiebadge te leveren. Neem hierover contact op met de afdeling verkoop telefoon 024 648 84 84 en vraag naar de mogelijkheden. Voor schoonwerk en speciaal bestelde en geproduceerde producten geldt een afname en betalingsverplichting. Schoonwerk producten komen droog en afgezeild op de bouwplaats te staan. Men dient zelf voor voldoende afdekmateriaal te zorgen na levering.

BIA Gevel

BIA Schoonwerk Lijmstenen zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk, de meest gangbare afmetingen zijn de HLE-WF Waalformaat, HLE-MF Maasformaat, HLE-MDF ModuulFormaat en te verkrijgen in diverse standaardkleuren. De lijmstenen worden uitsluitend projectmatig geproduceerd.

BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
Waddinxveen Appartementencomplex
Venlo Bedrijfshal
Vellingkantblokken Kleedkamers Impressie
Vellingkantblokken Latei Impressie
Vellingkantblokken Brandweer Haspels Impressie
Vellingkantblokken HLE-V 150 mm Impressie
Vellingkantblokken Impressie
Groesbeek Voetbalclub Achilles
Rob Ehrens Stoeterij te Weert
Druten MFA Vellingkantblokken HLE-V
BIA Vuilwerk Lijmblokken Koudum

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.