meer vrijheid in
creativiteit

Vellingkant Lijmblokken HLE-V

BIA Schoonwerk Lijmblokken HLE-V zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk met als groot voordeel dat er geen voegwerk meer nodig is "een aanzienlijke kostenbesparing". De Grindbetonblokken hebben een druksterkte van 20 N/MM² en zijn geschikt voor (dragende) scheidingswanden, binnen- en buitenmuren.

De Vellingkantlijmblokken zijn verkrijgbaar in de uitvoering van Glad GG en Structuur GS en verkrijgbaar in vijftien standaard kleuren. 

HLE-V staat voor Handzame Lijmelementen met een Vellingkant, de blokken zijn te verwerken met de bekende lijmgereedschappen. De lijmblokken HLE-V zijn verkrijgbaar voor de muurdikte van 70, 100, 120, 150 en 214 mm. De HLE-V 150 mm hebben een sleuf in het midden van het blok wat geschikt is voor het verwerken van het leidingwerk.

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de lijmproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

Voor de verwerking adviseren wij gebruik te maken van de BIA Lijmmortel 947 te verkrijgen in een 25 Kg. verpakking.

Vellingkant Lijmblokken HLE-V

Adviesinformatie

PASBLOKKEN om zaagwerk te voorkomen hebben we voor elke muurdikte een half- en hoek/eindblok. We hebben enige ervaring met de maatvoering van de lagenmaat als blokkenmaat, werken waar wij onze expertise hebben gedeeld zien wij een directe besparing in het zaagwerk. 

Ter ondersteuning van uw werkzaamheden kunt u gebruik maken van onderstaande tools zijn;

Vellingkant Lijmblokken HLE-V

Verwerkingfilmpjes

Verwerkingsfilmpjes van :

 

 

 

Productbladen

Productdocumentatie

Brandhaspelkast

Leidingblokken HLE-V 150 mm

Kleedkamers

BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
Waddinxveen Appartementencomplex
Venlo Bedrijfshal
Vellingkantblokken Kleedkamers Impressie
Vellingkantblokken Latei Impressie
Vellingkantblokken Brandweer Haspels Impressie
Vellingkantblokken HLE-V 150 mm Impressie
Vellingkantblokken Impressie
Meijl Manege
Groesbeek Voetbalclub Achilles
Rob Ehrens Stoeterij te Weert
Druten MFA Vellingkantblokken HLE-V

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.