meer vrijheid in
creativiteit

BIA Lichtbeton Mechanisch Lijm Element MLE

BIA MLE Mechanisch Lijm Element is vanaf voorraad leverbaar, het grotere formaat versnelt de verwerking en verkort de bouwtijd. De BIA MLE kunnen worden toegepast bij (dragende) binnenmuren en scheidingswanden.

Het element heeft een afmeting van ca. 600 mm x 300 mm (LxH), met gebruik van een klem kunt u één of twee elementen oppakken met een totale afmeting van 1200 mm x 300 mm. Met een minimaal aantal hijsbewegingen kunt u een M2 realiseren.

Adviesinformatie

De BIA MLE kan stootvoegloos verwerkt worden met een elementenkraan en is geschikt als vuilwerk element. Het element is verkrijgbaar in de druksterkte Lichtbeton 15 N/mm2.

Het BIA Mechanische Lijm Element MLE zijn zeer goed bestand tegen weerinsvloeden, gemakkelijk te knippen, frezen en éénvoudig af te werken met een stuclaag. Voor het monolitsche bouwen kan er een combinatie gemaakt worden tussen handzame- en mechanische elementen.

BIA Lichtbeton Mechanisch Lijm Element MLE

Voordelen

VOORDELEN :

  • Verwerking met standaard kraantje
  • Topgevels op het laatste moment te knippen
  • BIA MLE Knipbaar "kostenbesparend"
  • Koud dilateren "beton zet niet uit"
  • Weersongevoelig
  • Te lijmen met de BIA Lijm 947
  • 2 stuks BIA MLE geeft 0,36 M2 dus nog geen 3 x tillen voor een 1M2.

 

BIA Lichtbeton Mechanisch Lijm Element MLE

Verwerkingsfilmpjes van het knippen van BIA MLE Mechanisch Lijm Elmenent :

Informeer naar de mogelijkheden voor het "tijdelijk" huren van een knipmachine.

 

Productdocumentatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.