meer vrijheid in
creativiteit

Lijmproducten

BIA Vuilwerk

Vuilwerk, de definitie van vuilwerk / vuilwerk lijmwerk is lijmwerk waarvan het oppervlakte later aan het zicht ontrokken wordt door een afwerking (afwerklaag). Klachtmeldingen aangaande kleur of structuur worden om deze redenen niet in behandeling genomen.

BIA Schoonwerk

Schoonwerk producten worden te allen tijde franco geleverd. Bij grote partijen schoonwerk streven wij ernaar om de levering vanuit één productiebadge te leveren. Neem hierover contact op met de afdeling verkoop telefoon 024 648 84 84 en vraag naar de mogelijkheden. Voor schoonwerk en speciaal bestelde en geproduceerde producten geldt een afname en betalingsverplichting. Schoonwerk producten komen droog en afgezeild op de bouwplaats te staan. Men dient zelf voor voldoende afdekmateriaal te zorgen na levering.

BIA Gevel

BIA Schoonwerk Lijmstenen zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk, de meest gangbare afmetingen zijn de HLE-WF Waalformaat, HLE-MF Maasformaat, HLE-MDF ModuulFormaat en te verkrijgen in diverse standaardkleuren. De lijmstenen worden uitsluitend projectmatig geproduceerd.

Rotterdam BMW Breeman
Brandweerkazerne Bergen op Zoom
BIA Vuilwerk Lijmblokken Koudum
Arnhem Woontoren Vellingkantblokken
Druten MFA Vellingkantblokken HLE-V