meer vrijheid in
creativiteit

Vellingkant Lijmblokken HLE-V

BIA Schoonwerk Lijmblokken HLE-V zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk met als groot voordeel dat er geen voegwerk meer nodig is "een aanzienlijke kostenbesparing". De Grindbetonblokken hebben een druksterkte van 20 N/MM² en zijn geschikt voor (dragende) scheidingswanden, binnen- en buitenmuren.

De Vellingkantlijmblokken zijn verkrijgbaar in de uitvoering van Glad GG en Structuur GS en verkrijgbaar in vijftien standaard kleuren. 

HLE-V staat voor Handzame Lijmelementen met een Vellingkant, de blokken zijn te verwerken met de bekende lijmgereedschappen. De lijmblokken HLE-V zijn verkrijgbaar voor de muurdikte van 70, 100, 120, 150 en 214 mm. De HLE-V 150 mm hebben een sleuf in het midden van het blok wat geschikt is voor het verwerken van het leidingwerk.

Verwerkingsinformatie

Alle informatie is terug te vinden op de pagina van de informatiemap

Voor de verwerking van de lijmproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

Voor de verwerking adviseren wij gebruik te maken van de BIA Lijmmortel 947 te verkrijgen in een 25 Kg. verpakking.

Vellingkant Lijmblokken HLE-V

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie.

De huidige tools zijn; het Zoek een Betonsteen, Bestekservice, BouwCAD Online en de BIA Bouwdetails.

Meer informatie GoogleFoto's

NIEUW we hebben sinds kort ook een oplossing voor de hoeken van de HLE-V 214, het hoekblok wordt vanuit een volblok diagonaal gezaagd. Informeer bij onze binnendienst naar de mogelijkheden. PS in 2020 hebben we een update van de productbladen en zal dit hoekblok ook opgenomen worden.

Vellingkant Lijmblokken HLE-V

Verwerkingfilmpjes

Verwerkingsfilmpjes van :

 

 

 

Productbladen

Rugbyclub Waterland Purmerend
Rob Ehrens Stoeterij te Weert
BIA Vellingkantblokken Kleedkamers Impressie
Waddinxveen Appartementencomplex
Venlo Bedrijfshal
BIA Vellingkantblokken Latei Impressie
BIA Vellingkantblokken Brandweer Haspels Impressie
BIA Vellingkantblokken HLE-V 150 mm Impressie
BIA Vellingkantblokken Impressie
Meijl Manege
Groesbeek Voetbalclub Achilles
Brandweerkazerne Bergen op Zoom

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.