meer vrijheid in
creativiteit

BIA Breuksteen

De breuksteen is een gekliste steen die na productie en wekenlange uitharding geklist wordt. Het resultaat is een grillig breukvlak dat er bij elke steen anders uitziet. De breuksteen kenmerkt zich door haar unieke ruwheid.

De Breuksteen is te verkrijgen in het formaat BIA-NF = 115 mm (muurdikte) x 240 mm (lengte) x 72 m (hoogte) of MDF 9/9 = 90 mm (muurdikte) x 190 mm (lengte) x 90 m (hoogte) en zijn te verkrijgen in de kleuren zijn Zwart of Hel Wit.

Productinformatie

Gemiddeld zitten er ca. 50 st. in een M2. De breukstenen zijn per stuk te bestellen, voor de kopstrek geldt een meerprijs van 10%. Voor de order is het van belang om het exacte aantal strek en kopstrek door te geven.

Voor uw offerte hanteren we een levertijd van 6 tot 14 werkweken na plaatsing van de order. Na plaatsing van de order verwerken wij deze in het systeem en kunnen op dat moment een betere indicatie geven van de levertijd.

BIA Breuksteen

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie,. Rechts bovenin zijn de doorlinks van de bestekstool, productbladen en informatiemap terug te vinden. Hieronder treft u de link van de bouwdetails;

Bouwdetails Metselwerken

Productbladen

Productdocumentatie

Breuksteen Breda Bedrijfshal Antraciet
Breuksteen Mechelen
Breuksteen Nieuwe Wetering

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.