meer vrijheid in
creativiteit

Schoonwerk Lichtbeton Binnenmuurblokken

BIA Schoonwerk binnenmuurblokken zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk. De Lichtbetonblokken hebben een druksterkte van 15 N/MM² en geschikt voor (dragende) binnenmuren en scheidingswanden.

We hebben de schoonwerkblokken in de uitvoering van Glad GG en Structuur GS en verkrijgbaar in vijftien standaard kleuren.

Voor het werken in ½ steens verband zijn er pasblokken aanwezig meer informatie over de pasblokken zijn terug te vinden in de brochure BIA Productoverzicht.

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de metselproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

Schoonwerk Lichtbeton Binnenmuurblokken

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie,. Rechts bovenin zijn de doorlinks van de bestekstool, productbladen en informatiemap terug te vinden. Hieronder treft u de link van de bouwdetails;

Bouwdetails Metselwerken

Schoonwerk Lichtbeton Binnenmuurblokken

Pasblokken Schoonwerk Lichtbetonblokken LS Structuur

  • Te halveren blokken zitten standaard in het pakket bij 9/19, 10/19 (hol), 12/19, 14/19, 19/19, 20/19 en 24/19
  • Hoekblokken zitten standaard in het pakket 9/9, 10/19, 12/19, 14/19, 19/19, 20/19, 24/19, 10/24, 14/24 en 20/24

Productbladen

Productdocumentatie

Sporthal Jan Janssen Nootdorp
Bergen Op Zoom Sporthal

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.