meer vrijheid in
creativiteit

Schoonwerk Lichtbeton Binnenmuurstenen

BIA Schoonwerk binnenmuurstenen zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk. De binnenmuurstenen hebben een druksterkte van 15 N/MM² en geschikt voor (dragende) binnenmuren en scheidingswanden.

We hebben de gevelstenen in de uitvoering van Structuur LS Licht Structuur en Structuur LS FIJN Licht Structuur Fijn, standaardkleur is grijs.

Meest gangbare afmetingen zijn de MF Maasformaat, DMF Dubbel Maasformaat, MDF 9/9 Moduulformaat en MDF 14/9 Moduulformaat. Leidingstenen per type opvraagbaar.

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de metselproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

Schoonwerk Lichtbeton Binnenmuurstenen

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie,. Rechts bovenin zijn de doorlinks van de bestekstool, productbladen en informatiemap terug te vinden. Hieronder treft u de link van de bouwdetails;

Bouwdetails Metselwerken

Schoonwerk Lichtbeton Binnenmuurstenen

Pasblokken Schoonwerk Binnenmuurstenen

  • Leidingstenen, Maasformaat 100 Grijs, keuze met ca. 8% leidingstenen *
  • Leidingstenen, Maasformaat 100 Kleur altijd met ca. 8% leidingstenen 
  • Leidingstenen, Maasformaat 120 altijd met ca. 8% leidingstenen
  • Leidingstenen, DMF altijd met ca. 8% leidingstenen
  • Leidingstenen, MDF 9/9 als 14/9 altijd met ca. 8 leidingstenen

 

* Bij de Maasformaat 100 Grijs is er een keuze met of zonder leidingstenen, indien niet gewenst geef dit duidelijk door aan de binnendienst.

Productbladen

Productdocumentatie

Sporthal Jan Janssen Nootdorp

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.