meer vrijheid in
creativiteit

Vuilwerk Lichtbetonstenen

BIA Vuilwerk Lichtbetonstenen hebben een druksterkte van 15 N/MM² en zijn geschikt voor (dragende) binnenmuren en scheidingswanden.

Meest gangbare afmetingen zijn de WF Waalformaat, AF Amstelformaat, MF Maasformaat 10, MF Maasformaat 12, DMF Dubbel Maasformaat, MDF 9/9 Moduulformaat en MDF 14/9 Moduulformaat. 

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de metselproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen en verwerkingsinstructies.

Vuilwerk Lichtbetonstenen

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie,. Rechts bovenin zijn de doorlinks van de bestekstool, productbladen en informatiemap terug te vinden. Hieronder treft u de link van de bouwdetails;

Bouwdetails Metselwerken

Pasblokken Vuilwerk Lichtbetonstenen

  • Leidingstenen, Maasformaat 10 geen leidingstenen
  • Leidingstenen, Maasformaat 12 altijd met ca. 8% leidingstenen
  • Leidingstenen, DMF altijd met ca. 8% leidingstenen
  • Leidingstenen, MDF 9/9 als 14/9 altijd met ca. 8% leidingstenen

Productbladen

Productdocumentatie

VERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUW

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.