meer vrijheid in
creativiteit

Vuilwerk Lichtbeton SM Stootvoegloos Metselblokken

Het BIA Vuilwerk SM Stootvoegloos Metselblok is het snelste en goedkoopste metselblok van Nederland. Dit komt voornamelijk dat de stootvoegen niet meer gemetseld hoeven te worden, door een sponningverbinding vallen de stootvoegen naadloos in elkaar.

Door de stootvoegen niet meer te metselen geeft dit een directe besparing in het specie verbruik met 45% minder specie verbruik en tot wel 30% goedkoper in de verwerking ten opzichte van traditioneel metselwerk. 

Verwerkingsinformatie

Alle informatie is terug te vinden op de pagina van de informatiemap

Voor de verwerking van de metselproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen en verwerkingsinstructies.

Vuilwerk Lichtbeton SM Stootvoegloos Metselblokken

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie.

De huidige tools zijn; het Zoek een Betonsteen, BestekserviceBouwCAD Online en de BIA Bouwdetails.

Vuilwerk Lichtbeton SM Stootvoegloos Metselblokken

Productbladen

Eerbeek Koopmans School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.