meer vrijheid in
creativiteit

FERMACELL

BIA systeemwanden met een topbeplating met fermacell hebben we in de uitvoering van RK rechte kant en AK afgeschuinde kant en zijn in diverse maatdiktes leverbaar.

De paneelbreedte van een element bedraagt 600 mm. De hoogtes zijn verkrijgbaar in de standaardafmetingen van 2600 en 3000 mm. Informeert u gerust naar afwijkende hoogtes.

We werken met drie kerndiktes van 40, 50 en 80 mm. Hierop plakken we de gipsplaten. We krijgen dan scheidingswand met een totale diktemaat van 60, 65, 70, 75, 100 en 105 mm.

Certificatie klik op KOMO Attest

Verwerkingsinformatie

Indien er een Metalstudwand is gewenst zonder bijzondere eisen, dan past men vaak fermacell toe. De technische eigenschappen met een standaard Fermacelbeplating bedragen voor de brandvertraging ≥ 30 minuten en geluideisen ≥ 32 db.

FERMACELL

Advies

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie. De huidige tools zijn : bestekservice en het BIA scheidingswanden handboek.

FERMACELL

Productdocumentatie

NOVITO
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
COA Asielzoekerscentra
Albert Heijn en BOL.Com Afhaalpunt
BIA Nature Impressie
Almere Freedome Woningbouw Circulair
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.