meer vrijheid in
creativiteit

VOORZETWANDEN THERMISCH

BIA Thermische Voorzetwand is samengesteld uit GIPS, FERMACELL of MDF met en zonder een afwasbare folie en deze topbeplating verlijmd op een PIR isolatiepaneel. Door het paneel vooraf samen te stellen, geeft dit direct een aanzienlijke tijdsbesparing in de montage.

Toepassing van een BIA Voorzetwand, de wand is bestemd voor het thermisch na-isoleren aan de binnenzijde van wanden.

Certificatie klik op KOMO Attest

Verwerkingsinformatie

De paneelbreedte is 600 mm en afhankelijk van de gewenste Rc waarde wordt de wanddikte bepaald. Standaard paneelhoogte bedraagt 2600, 2800 en 3000 mm overige lengtes zijn opvraagbaar. De Thermische Voorzetwanden laten zich probleemloos afwerken met stucwerk, sierpleister, spuitwerk, sauswerk, behang.

Afhankelijk van de bestaande constructie, met of zonder spouw en mogelijk rechtstreeks tegen binnenblad, voorzien van geschroefde/genagelde/verlijmde gewolmaniseerde vuren montagelatten ca. 50x20mm. Ter plaatste van vloer en plafond worden gewolmaniseerde vurenhouten sloffen aangebracht. Paneel wordt doormiddel van verlijming bevestigd aan de regels.

 

VOORZETWANDEN THERMISCH

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie. De huidige tools zijn : Bestekservice en de BIA Scheidingswanden Handboek.

VOORZETWANDEN THERMISCH

Productdocumentatie

Albert Heijn en BOL.Com Afhaalpunt
Renovatie Amsterdam

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.