Boekel Bedrijfsverzamelkantoor TransformatieBoekel Bedrijfsverzamelkantoor TransformatieBoekel Bedrijfsverzamelkantoor TransformatieBoekel Bedrijfsverzamelkantoor TransformatieBoekel Bedrijfsverzamelkantoor TransformatieBoekel Bedrijfsverzamelkantoor TransformatieBoekel Bedrijfsverzamelkantoor Transformatie

Boekel Bedrijfsverzamelkantoor Transformatie

Voor het werk Boekel is er een Scheidingswand met een Underlayment 18 mm Mess/Groef toegepast. Breedte van een element bedraagt 600 mm, hoogtes verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen (afwijkende hoogtes zijn opvraagbaar).

We werken met drie-kerndiktes van 40, 50 en 80 mm hierop plakken we meteen topbeplating van Gips, Fermacell of MDF we krijgen dan scheidingswand met een totale diktemaat van 60, 65, 70, 75, 100 en 105 mm. Afwijkende topbelating is in overleg mogelijk.

 

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.