meer vrijheid in
creativiteit

Metselproducten & Lijmproducten

Metselproducten

BIA Metselproducten zijn te verkrijgen in handzame stenen en –blokken. De Metselproducten zijn geschikt voor schoon- als vuilmetselwerk in binnen-, scheidings- en buitenwanden (dragend als niet dragend), funderingen en kelders. De Metselproducten zijn te verkrijgen in twee druksterktes 15 N/MM² en 20 N/MM² afwijkende druksterktes zijn op aanvraag. 

Lijmproducten

BIA Lijmproducten zijn te verkrijgen in Handzame Lijmblokken en Gevelstenen. Voor de handzame lijmblokken hebben we in twee uitvoeringen, de Vuilwerk HLE Lijmblokken en de Schoonwerk HLE-V Vellingkantblokken. De Lijmproducten zijn geschikt voor zowel schoon- als vuilmetselwerk in binnen-, scheidings- en buitenwanden (dragend als niet dragend), funderingen en kelders. De Lijmproducten zijn te verkrijgen in twee druksterktes 15 N/MM² en 20 N/mm² afwijkende druksterktes zijn op aanvraag. 

Duurzaamheid

BIA Droogstapelproducten zijn geschikt voor Circulair Industrieel Zichtwerk en te verkrijgen in blokken voor niet dragende binnen- en buitenwanden. De Droogstapelproducten zijn te verkrijgen in twee druksterktes 15 N/MM² en 20 N/mm², het BIA LockBlock heeft drooggestapeld een brandwerendheid van 180 minuten bepaald door het onderzoeksbureau Efectis. 

Circulair Bouwen, naast het BIA LockBlock is BIA Beton druk bezig met een onderzoekstraject om een aantal gangbare producten binnen het standaard assortiment om te zetten van de verwerkingsmethode metselen & lijmen naar droogstapelen. Enkele voorbeelden hieruit zijn de FacadeClicks "Gevelstenen", Groene Wand Blokken met clip, Vellingkantblokken HLE-V 150 mm met clip en de Circulaire Scheidingswanden.

Vellingkantblokken Impressie
Groene Gevel Impressie
BIA Nature Impressie
Breda Bedrijfshal Stootvoegloos Metselwerk Zwart Structuur
Hengelo Bedrijfspand BIA LockBlock
Fundering vuilwerk blokken
Woningbouw Beuningen
Zierikzee Sportaccomodatie
Eerbeek Koopmans School
Woerden Stadion MDF GS Rood
Landsingerland Sporthal
Eindhoven Kinderdagverblijf

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.