meer vrijheid in
creativiteit

Over BIA Beton

BIA Beton; vorm geven aan inhoud en kleur

Beton-Industrie Arts B.V. (BIA Beton) is een toonaangevende producent van stenen en blokken en inmiddels ook systeemwanden. Met beide benen op de grond, met een no-nonsense benadering. Precies zoals onze opdrachtgevers dat verlangen. Maar niet alleen dat; onze nuchtere benadering maakt dat we optimale aandacht hebben voor de wensen, die leven in de markt. Zo geeft BIA Beton iedere dag inhoud aan vorm en kleur.

Productiviteit

BIA Beton heeft uitstekende productiefaciliteiten. Dankzij modern uitgeruste fabrieken hebben wij een enorme productiecapaciteit. Ook onze mogelijkheden op logisitiek gebied zijn ongekend. Daardoor werkt BIA Beton volgens een hoge mate van flexibiliteit en daardoor kunnen wij onze garanties bieden op uiteenlopende terreinen.

Voorraadbeheer, we denken graag met u mee!

Als het gaat om voorraadbeheer en leveringsvormen kan BIA Beton opdrachtgevers uiteenlopende opties bieden. We beschikken namelijk over een omvangrijke opslagruimte, voor een grootdeel overkapt. Daardoor kunnen we een groot assortiment op voorraad houden. BIA Beton levert just-in-time en u bespaart daarmee zowel voorraadruimte als -kosten.

 

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.