meer vrijheid in
creativiteit

Over BIA Beton

BIA Beton; vorm geven aan inhoud en kleur

Beton-Industrie Arts B.V. (BIA Beton) is een toonaangevende producent van stenen en blokken en inmiddels ook systeemwanden. Met beide benen op de gronmd, met een no-nonsense benadering. Percies zoals onze opdrachtgevers dat verlangen. Maar niet alleen dat; onze nuchtere benadering maakt dat we optimale aandacht hebben voor de wensen die leven in de markt. Zo geeft BIA Beton iedere dag inhoud aan vorm en kleur.

Productiviteit

BIA Beton heeft uitstekende productiefaciliteiten. Dankzij modern uitgeruste farbieken is er een enorme productiecapaciteit. Ook de mogelijkheden op logisitiek terrein zijn ongekend. Daardoor werkt BIA Beton volgens een hoge mate van flexibileit. Daardoor kunnen we de klant garanties bieden op uiteenlopende terreinen.

Voorraadbeheer; we denken mee

Als het gaat om voorraadbeheer en leveringsvormen kan BIA Beton opdrachtgevers uiteenlopende opties bieden. We beschikken namelijk over een omvangrijke opslagruimte, voor een grootdeel overkapt. Daardoor kunnen we een breedassortiment op voorraard houden. BIA Beton levert Just-in-Time en u bespaart daarmee voorraadruimte als -kosten.

 

DURA ZUID KLEURT EINDHOVEN
Woningbouw Amsterdam Jansje Klazinga
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
VERWERKING VAN 30.000 STUKS LIJMBLOKKEN IN DE KASSENBOUW
Blijven gekleurde Vellingkantblokken kleurecht in de buitentoepassing ?
TOPDESIGN VUILWERK IN MODERNE JAS !
MDO Bureelcabine
Berkel en Rodenrijs
Rugbyclub Waterland Purmerend
Landhorst Stallenbouw verwerkt met het BIA LockBlock
Kröller Muller Museum Otterlo

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.