meer vrijheid in
creativiteit

Over BIA Beton

Beton-Industrie Arts B.V. (BIA) is een toonaangevende producent van stenen en blokken. Een onderneming met beide benen op de grond, zakelijk, no-nonsense, maar met aandacht voor de wensen die leven in de markt.

De productiefaciliteiten zijn uitstekend, even als de mogelijkheden op logistiek terrein. BIA is te herkennen aan een hoge mate van flexibiliteit waarbij aan de klant vergaande garanties worden geboden op tal van terreinen. Zo geeft BIA iedere dag inhoud aan vorm en kleur.

 

 

PRODUCTIVITEIT

Met modern uitgeruste fabrieken, beschikt BIA over een enorme productiecapaciteit.

Zowel kleine als grote partijen kunnen naast elkaar worden geproduceerd. De hoge productiviteit, in combinatie met korte lijnen binnen onze organisatie, maken het Mogelijk snel beslissingen te nemen. Onze klanten profiteren daarvan middels korte levertijden en duidelijke afspraken. 

BIA biedt aan haar klanten diverse opties betreffende voorraadbeheer en Leveringsvormen. We beschikken over een omvangrijke opslagruimte, waarvan een aanzienlijk deel overkapt is. Zo zijn wij in staat een breed assortiment op voorraad te houden. BIA levert just in time en bespaart daarmee zowel voorraadruimte als -kosten.

Zierikzee Sportaccomodatie
Woningbouw Beuningen
Woningbouw Amsterdam Jansje Klazing
Woerden Stadion MDF GS Rood
Rotterdam BMW Breeman
Mechelen Woningbouw
Landsingerland Sporthal
Landhorst Stallenbouw
Hengelo Bedrijfspand BIA LockBlock
Hengelo Bedrijfspand
Fundering vuilwerk blokken
Eindhoven Kinderdagverblijf