meer vrijheid in
creativiteit

Systeemwanden

BIA Systeemwanden is producent van scheidingswanden voor de bouw, vastgoed, renovatie en retail.

De scheidingswand is geschikt voor de droge afbouw en bestaat uit een kern van dubbel gegolfd karton, gemoduleerd in verticale driehoekige kanaalvormen, die aan weerskanten zijn verlijmd met een topbeplating van gips, fermacell of MDF. Zo ontstaat er een zeer sterke sandwichplaat met de benodigde stijfheid, stabiliteit en uitstekende brand- en geluidsisolerende eigenschappen. 

Circulair (af)bouwen, de kant-en-klare panelen onderscheiden zich door een snelle en eenvoudige montage. De scheidingswanden kunnen zonder schroeven door middel van het hol-en-dol principe in elkaar worden gezet. Voor de boven- en onderzijde zijn standaard profielen ontwikkeld die schroefbaar (demontabel) zijn.

Speciaal voor de retail hebben we een eenvoudig maar compleet assortiment samengesteld. We maken gebruik van demontabele clips die het mogelijk maken de wanden herbruikbaar te maken, dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Certificatie klik op KOMO Attest

Verkoop particulieren via de erkende bouwmaterialenhandel bij u in de buurt.

Producten

NOVITO
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School
Woonfabriek
Albert Heijn en BOL.Com Afhaalpunt

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.