meer vrijheid in
creativiteit

MDF

BIA systeemwanden met een topbeplating met MDF hebben we in de uitvoering van mess/groef en RK rechte kant en zijn in diverse maatdiktes leverbaar.

De paneelbreedte van een element bedraagt 600 mm. De hoogtes zijn verkrijgbaar in de standaardafmetingen van 2600 en 3000 mm. Informeert u gerust naar afwijkende hoogtes.

We werken met drie kerndiktes van 40, 50 en 80 mm. Hierop plakken we de MDF-platen. We krijgen dan scheidingswand met een totale diktemaat van 60, 64, 70, 74, 100 en 104 mm.

Certificatie klik op KOMO Attest

Verwerkingsinformatie

MDF mess/groef wordt veel toegepast in de retail en vastgoed. De wanden kunnen onbehandeld of met een grondeerfolie worden aangeleverd.

Speciaal voor de retail hebben we een eenvoudig maar compleet assortiment samengesteld. We maken gebruik van demontabele clips die het mogelijk maken de wanden herbruikbaar te maken. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

MDF

Advies

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie. De huidige tools zijn: bestekservice en het BIA scheidingswanden handboek.

MDF

MDF Interieurwanden MDF 4 mm

Voor de Standbouw hebben we lichte en verplaatsbare wanden ontwikkeld met een topbeplating van 4 mm MDF Onbehandeld / plak- en schilderbaar.

 

MDF

Productdocumentatie

NOVITO
MDO Bureelcabine
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
Villa Arena
Totaalbed
Nijlan School
Woonfabriek
Woondock Duiven
IKEA Eindhoven
Boekel Bedrijfsverzamelkantoor Transformatie
Frankrijk Woningbouw

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.