Rotterdam BMW BreemanRotterdam BMW BreemanRotterdam BMW BreemanRotterdam BMW BreemanRotterdam BMW BreemanRotterdam BMW BreemanRotterdam BMW Breeman

Rotterdam BMW Breeman

Rotterdam BMW Breeman Bedrijfspand Vellingkantlijmblokken GS. 

BIA Schoonwerk Lijmblokken HLE-V zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk met als groot voordeel dat er geen voegwerk meer nodig is "een aanzienlijke kostenbesparing". De Grindbetonblokken hebben een druksterkte van 20 N/MM² en zijn geschikt voor (dragende) scheidingswanden, binnen- en buitenmuren.

De Vellingkantlijmblokken zijn verkrijgbaar in de uitvoering van Glad GG en Structuur GS en verkrijgbaar in vijftien standaard kleuren. 

HLE-V staat voor Handzame Lijmelementen met een Vellingkant, de blokken zijn te verwerken met de bekende lijmgereedschappen. De lijmblokken HLE-V zijn verkrijgbaar voor de muurdikte van 70, 100, 120, 150 en 214 mm. De HLE-V 150 mm hebben een sleuf in het midden van het blok wat geschikt is voor het verwerken van het leidingwerk.

 

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.