Transformatie Strijp-STransformatie Strijp-STransformatie Strijp-STransformatie Strijp-STransformatie Strijp-STransformatie Strijp-STransformatie Strijp-S

Transformatie Strijp-S

BIA heeft een standaardprogramma voor de transformatie & renovatiemarkt ontwikkeld, door een compleet pakket aan te bieden zijn er geen onnodige bewerkingen meer nodig, tijdens de kantoortijden kan er geruisloos doorgebouwd worden zonder overlast voor het werkend personeel. Een win/win situatie voor klant en het personeel. 

BIA TRANSFORMATIE WANDEN zijn geruisloos op te bouwen in bestaande als nieuwbouw constructies.  Door te werken met  deze semi prefab wanden  is de totale dikte van het paneel tot een minimum te beperken. Voor het montagebedrijf is er nagedacht om het gewicht zo laag mogelijk te houden. 

Voor de verhuurder in bestaande gebouwen is nagedacht om geen overlast te veroorzaken voor het werkend personeel, de panelen worden van te voren opmaat gezaagd en kunnen eenvoudig bevestigd worden. Het boren / zagen als slijpen worden tot een minimum beperkt.
 

 

<< terug

Gebruikte producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.