Sporthal Jan Janssen NootdorpSporthal Jan Janssen NootdorpSporthal Jan Janssen NootdorpSporthal Jan Janssen NootdorpSporthal Jan Janssen Nootdorp

Sporthal Jan Janssen Nootdorp

Na de feestelijke opening van de nieuwe sporthal Jan Janssen op 8 juni jongstleden door Jan Janssen zelf, wordt er op dit moment hard gemetseld door de metselaars van Marco Zwaan Metselwerken om de mooie hel witte binnenwanden op te trekken.

Vaessen Bouw specialist in sportcomplexen heeft voor dit werk een keuze gemaakt van de betonnen metselstenen BIA MF Maasformaat en -DMF Dubbel Maasformaat Hel-Wit Structuur. De keuze heeft te maken met het onderhoudsarme karakter van beton en het absorberende vermogen van het geluid door de structuur (door-en-door) in de betonsteen. Raabkarcher Breda tegenwoordig BMN Breda heeft gezorgd voor de inkoop- en technische begeleiding van Vaessen Bouw in de keuze van materialen.

<< terug

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.