meer vrijheid in
creativiteit

BIA Clear

BIA Clear Luchtzuiverende Gevelsteen haalt schadelijke stikstofoxide uit de lucht. De toplaag van deze innovatieve bouwsteen is samengesteld uit TioCem, een cement dat nanodeeltjes titaanoxide bevat.

Zo worden schadelijke stoffen uit de lucht gehaald. BIA Beton bouwt daarmee aan een schone en zuivere leefomgeving. 

Voordelen

  • Heeft een luchtzuiverend en reinigend effect

  • Breekt stikstof in de lucht af

  • Vermindert vuilaanhechting

  • Heeft een duurzame, regeneratieve werking

  • Zijn toe te passen zoals gewone gevelstenen

 

BIA Clear

Schonere oppervlakte

Naast de afbraak van organische en anor-ganische stoffen in de lucht zorgt de toepassing van BIA Clear ook voor schonere oppervlakken. Door de afbraak in de lucht zullen organische en anorganische stoffen zich minder snel vastzetten op het betonoppervlak.

BIA Clear

Fotokatalyse is een natuurlijk fenomeen waarbij een substantie - fotokatalysator genoemd - de snelheid van een chemische reactie verhoogt, dankzij de inwerking van het licht. Door de energie van het licht genereren fotokatalysators zogenaamde reactieven die door oxi-reductie organische en anorganische substantie afbreken. Zuiverende eigenschappen, bij zonnig weer kan de lucht door fotokatalysche voor 90 procent gezuiverd worden van stikstofoxiden, aldehyde, benzol en chlooraromaten. Bij bewolkt weer is het 70 procent.

BIA Clear

Productdocumentatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.