meer vrijheid in
creativiteit

BIA Groene Wand Blokken

De betaalbare Groene Gevels geven de natuurfuncties terug aan de geveloppervlakte, meer beplanting en plekken voor vogels en insecten. Door het creëren van een Groene Gevel draagt dit direct bij tot een gezondere leefomgeving samen met onze Groenpartner EdGreen ®

Voordelen

  • CO2 Reducerend 
  • Absorberen van fijnstof
  • Groene gevel is buitenblad
  • Warmteregulering van 2 tot 5 graden
  • Regulering van hemelwatervoer
  • Meer ruimte voor vogels en insecten
BIA Groene Wand Blokken

Prijsvoordeel

Het grote voordeel is de prijs per M2, dit heeft met name te maken dat de BIA Groene gevel zowel groene gevel als buitenspouwblad is. Dus geen extra voorzieningen voor het ophangen van de groene gevel panelen als extra kosten voor de panelen zelf. Bijkomend voordeel is de ruimte in de blokken voor de plantjes, de wortels krijgen meer ruimte en hierdoor blijven de plantjes mooi groen.

BIA Groene Wand Blokken

Referentieprojecten

Vanaf 2012 is de Groene Gevel in de markt gezet. Vanaf dat moment is er een optimaliseringslag geweest aangaande leidingwerk, substraat, plantjes en webbased systeem voor de aansturing op afstand. EdGreen is de partner van de Groene Gevel, zij begeleiden vanaf ontwerp tot realisatie (beplanting). Er zijn de afgelopen jaren veel Groene Gevel Projecten gerealiseerd. Onderstaand een aantal PDF's  voor meer informatie van de Groene Gevels.

BIA Groene Wand Blokken

Productdocumentatie

Installatie

Groene Gevel Impressie
BIA Nature Impressie
Groene Gevel Dwarsdoorsnede
Groene Gevel Verbanden
Voerendaal Groene Gevel
Vlaardingen Groene Gevel
Druten Groene Gevel MFA
Nistelrode Groene Gevel
Amstelveen Groene Gevel
Berkel en Rodenrijs

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.