meer vrijheid in
creativiteit

Circulair Bouwen & Circulaire Grondstoffen

BIA Circulair Bouwen

BIA Droogstapelproducten zijn geschikt voor het Circulair & Modulair bouwen en zijn te gebruiken voor niet dragende binnenwanden & -muren als buitengevels. Enkele voorbeelden van Circulair bouwen in betonsteen zijn o.a. het BIA LockBlock (180 Minuten Brandwerend), BIA FacadeClick als BIA Circulaire Scheidingswanden.

BIA Circulaire Grondstoffen

Naast het hergebruik van producten zijn er diverse initiatieven vanuit RWS, Staatsbosbeheer en eigen innovaties om grondstoffen te besparen en stimuleren wij hergebruik van materialen als grondstoffen vanuit het BIO-Based bouwen. Beton speelt een belangrijke rol in een duurzame samenleving. Door zijn veelzijdigheid biedt het vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen.

Beton past perfect in de circulaire economie, heeft een extreem lange levensduur, is veilig en het draagt bij aan een comfortabel en energiezuinig gebruik. De grote vormvrijheid van beton biedt mogelijkheden om zowel standaard als meer bijzondere bouwwerken te maken en om materiaalarmer te bouwen. Beton is bovendien samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, die altijd op korte afstand én ruim voorradig zijn én gerecycled kunnen worden lees meer

Ter Apel Bedrijfshal
Ter Aar Bedrijfshal
Hengelo Bedrijfspand BIA LockBlock
Mechelen Woningbouw
Landhorst Stallenbouw verwerkt met het BIA LockBlock
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.