meer vrijheid in
creativiteit

Circulair Bouwen & Circulaire Grondstoffen

BIA Circulair Bouwen

BIA droogstapelproducten zijn geschikt voor het circulair en modulair bouwen en zijn te gebruiken voor zowel niet-dragende binnenwanden en -muren als buitengevels. Enkele voorbeelden van circulair bouwen in betonsteen zijn onder andere BIA Lockblock (180 minuten brandwerend), BIA Facadeclick en BIA circulaire scheidingswanden.

BIA Circulaire Grondstoffen

Beton speelt een belangrijke rol in een duurzame samenleving. Door zijn veelzijdigheid biedt het vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen. Naast het hergebruik van producten zijn er diverse initiatieven vanuit Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en onze eigen innovaties om grondstoffen te besparen. Ook stimuleren wij hergebruik van materialen zoals grondstoffen vanuit het bio-based bouwen.

Beton past uitstekend in de circulaire economie. Het heeft een extreem lange levensduur, is veilig en draagt bij aan een comfortabel en energiezuinig gebruik. De grote vormvrijheid van beton biedt mogelijkheden om zowel standaard als meer bijzondere bouwwerken te realiseren en om materiaalarmer te bouwen. Beton is bovendien samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, die altijd op korte afstand én ruim voorradig zijn én tevens gerecycled kunnen worden lees meer

Ter Apel Bedrijfshal
Ter Aar Bedrijfshal
Hengelo Bedrijfspand BIA LockBlock
Mechelen Woningbouw
Landhorst Stallenbouw verwerkt met het BIA LockBlock
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.