meer vrijheid in
creativiteit

Lijmstenen

BIA Schoonwerk Lijmstenen zijn geschikt voor tweezijdig schoonwerk. De grindbetonlijmstenen hebben een druksterkte van 20 N/MM² en geschikt voor (dragende) binnen- en buitenmuren. We hebben gevelstenen in de uitvoering van Glad GG en Structuur GS en verkrijgbaar in vijftien standaard kleuren.

Meest gangbare afmetingen zijn de HLE-WF Waalformaat, HLE-MF Maasformaat, HLE-MDF Moduulformaat 9/9 (HLE staat voor Handzame Lijmelementen). De lijmstenen worden uitsluitend projectmatig geproduceerd. 

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de lijmproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.  

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

Voor de verwerking adviseren wij gebruik te maken van de BIA Lijmmortel 947 te verkrijgen in een 25 Kg. verpakking.

Lijmstenen

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie.

De huidige tools zijn; het Zoek een Betonsteen, Bestekservice, BouwCAD Online en de BIA Bouwdetails.

Lijmstenen

Productbladen

Productdocumentatie

Breda Bedrijfshal Stootvoegloos Metselwerk Zwart Structuur
Woerden Stadion MDF GS Rood
Landsingerland Sporthal
Eindhoven Kinderdagverblijf
TOPDESIGN VUILWERK IN MODERNE JAS !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.