meer vrijheid in
creativiteit

Vuilwerk Lichtbeton Lijmblokken HLE

BIA Lichtbeton Vuilwerk Lijmblokken HLE hebben een druksterkte van 15 N/MM² en  geschikt voor (dragende) binnenmuren en scheidingswanden. HLE staat voor Handzame Lijmelementen en zijn te verwerken met de bekende lijmgereedschappen.

De lijmblokken zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden, gemakkelijk te knippen, frezen en éénvoudig af te werken met een stuclaag. De lijmblokken zijn verkrijgbaar voor de muurdikte van 67, 100, 120, 150 en 214 mm.

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de lijmproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen.

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen, richtlijnen voor het impregneren en reinigen en verwerkingsinstructies voor de lijmelementen.

Voor de verwerking adviseren wij gebruik te maken van de BIA Lijmmortel 947 te verkrijgen in een 25 Kg. verpakking.

Vuilwerk Lichtbeton Lijmblokken HLE

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie.

De huidige tools zijn; het Zoek een Betonsteen, Bestekservice, BouwCAD Online en de BIA Bouwdetails.

Vuilwerk Lichtbeton Lijmblokken HLE

Verwerkingfilmpjes

Productbladen

Productdocumentatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.