meer vrijheid in
creativiteit

Vuilwerk Lichtbeton SM Stootvoegloos Metselblok ECO.

Het BIA Vuilwerk Stootvoegloos Metselblok ECO Blok is een stootvoegloos metselblok (zonder de stootvoegen te metselen) dat zeer licht van gewicht is. Het product bestaat voor 70% uit geëxpandeerde kleikorrels; het resultaat van 1000 liter klei hiervan maken we 6000 liter grondstof  "dit geeft een enorme besparing van de aardbol". 

Het BIA ECO Blok heeft een warmtegeleiding van slechts 0,46 W/m2.K. Normaal grindbeton zit rond een waarde van 1 W/m2.K. BIA ECO Blokken zijn door de openstructuur gemakkelijk verwerkbaar en hebben ze de ideale hechting voor stucwerk. 

Verwerkingsinformatie

Voor de verwerking van de metselproducten kunt u gebruik maken van de technische richtlijnen. 

Naast de technische eigenschappen van de producten geven wij verwerkingsrichtlijnen en advies als het gaat om maatregelen op de bouwplaats, toepassing van hulpgereedschap en mortel, uitvoerings- en dilatatieadviezen en verwerkingsinstructies.

Vuilwerk Lichtbeton SM Stootvoegloos Metselblok ECO.

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie,. Rechts bovenin zijn de doorlinks van de bestekstool, productbladen en informatiemap terug te vinden. Hieronder treft u de link van de bouwdetails;

Bouwdetails Metselwerken

 

Vuilwerk Lichtbeton SM Stootvoegloos Metselblok ECO.

Productbladen

Productdocumentatie

BIA Nature Impressie
Woningbouw Amsterdam Jansje Klazinga

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.