meer vrijheid in
creativiteit
Actueel

BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT

Publicatiedatum: 14-10-2021

Barten Groep Houten heeft onlangs een mooi project in kleur opgeleverd. Voor de wanden is er gekozen voor de onderhoudsvrije Vellingkantblokken van BIA Beton. De clubkleuren op de wanden zijn later aangebracht en komen terug in het wedstrijdtenue en verwijzen naar de historie van de club. Sportverenigingen kiezen steeds vaker om de clubkleuren te laten terugkomen met als belangrijkste reden “herkenning en clubliefde” de clubkleuren mogen gezien worden. Bij VVSB is er gekozen om de clubkleuren later aan te brengen middels het verven van de Vellingkantblokken.

 

VVSB Noordwijkerhout voluit Voetbal Vereniging Sint Bavo is een amateurvoetbalvereniging uit Noordwijkerhout, gemeente Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. De clubkleuren zijn paars-geel. VVSB werd op 26 oktober 1931 opgericht

 

BMN Nieuwegein verantwoordelijk als leverancier van de Vellingkantblokken verzorgt de nodige kennis, logistiek en bouwbegeleiding.

 

Inspiratie van Vellingkantblokken

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.