meer vrijheid in
creativiteit
Actueel

BIA HEEFT 1.000 MONDKAPJES WEGGEGEVEN

Publicatiedatum: 19-03-2020

Meer dan 1.000 mondkapjes hebben we op 20 maart weggegeven aan Huisartsenpraktijken in Mill, Huisartsenpraktijk Wanroij, Huisartsenpraktijken in Wijchen, Ziekenhuis Bernhoven in Uden, Radboud UMC Nijmegen, Maasziekenhuis Boxmeer, Verloskundige praktijk Cuijk en Mill, De Seizoenen woongemeenschap Oploo, Zorgresidentie Mariëndaal (Velp), Verpleeghuis Bosrand ZZG zorggroep Groesbeek.

Alle reactie waren hartverwarmend en alle medewerkers van BIA Beton & BIA Systeemwanden bedanken alle hulpverleners en vrijwilligers die actief zijn om het Coronavirus te bestrijden.

-

Eerdere berichtgeving 19 maart 2020,  Als productie bedrijf maken wij gebruik van beschermde maatregelen voor onze medewerkers. Wij hebben altijd een extra voorraad om te korten te voorkomen, nu willen wij deze EXTRA voorraad graag aanbieden aan Ziekenhuizen of Zorgcentra die een chronisch te kort hebben. Wij zullen persoonlijk de mondkapjes op de locatie afgeven, zodat we verzekerd zijn deze op de goede “monden” terecht komen.

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.