meer vrijheid in
creativiteit
Actueel

WONINGBOUWER NOVITO

Publicatiedatum: 08-01-2024

Woningbouwer NOVITO, de grootste tijdswinst voor de werknemers is de vereenvoudigde installatie in de circulaire binnenwanden, lees het artikel

Installatiewerk : De grootste winst voor Novito-werknemers is de vereenvoudigde installatie legt Niek Nijenhuis (directeur en medeoprichter) uit. Bij traditionele wanden is installatie werk vaak het grootste probleem. Wil je bij het installatiewerk kunnen of een nieuwe aansluiting in een wand van gasbeton of in een stucwand, is dat lastig dan wel onmogelijk. Met de BIA-scheidingswand kan je er gewoon bij. Omdat er ruimte in de binnenwand zit, kan je een kabel eenvoudig in de wand laten zakken. Een wandcontactdoos kan je zo in een laat stadium plaatsen en naderhand nog aanpassen.

Circulaire wanden : Zo nog belangrijker is de aanpasbaarheid. De voorbedachte elementen moeten bij ons mee kunnen veranderen met de omstandigheden. De BIA-wanden zijn eenvoudig te demonteren, verplaatsen en hergebruiken. De wandoplossing van BIA-systeemwanden stelt Novito beter in staat snel en flexibel te handen.

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.