meer vrijheid in
creativiteit

BIA Circulaire Scheidingswanden

In Almere zijn onlangs de eerste projecten gerealiseerd, die gebruik maken van Circulaire Scheidingswanden met Fermacell. De ervaring die daar is opgedaan, is verfijnd en ontwikkeld tot een standaardoplossing.

Door gebruik te maken van een metalen insert, die we in het modulaire karton schuiven, wordt de scheidingswand circulair. Voor het werk in Almere is er gekozen voor een BIA Scheidingswand met een topbeplating van Fermacell 10 mm RK Rechte Kant.

Deze heeft zeer gunstige eigenschappen voor natte ruimtes. Een groot deel van de werkzaamheden o.a. sanitair, gaten voor leidingwerk zijn vooraf in onze fabriek uitgevoerd.

Verwerkingsinformatie

Voor Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie en Transformatie zijn er vaak andere eisen gewenst. Standaard ligt er vaak een eis van geluid, brand of logistiek maar we zien aannemers of onderaannemers met vergelijkingsmodellen op basis van herbruikbaarheid.

Vanuit de retail zijn er diverse oplossingen bedacht die we nu ook in de bouw zien terugkomen. 

BIA Circulaire Scheidingswanden

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie. De huidige tools zijn : Bestekservice en de BIA Scheidingswanden Handboek.

Inspiratiewerken

BIA Circulaire Scheidingswanden

Productdocumentatie

DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.