meer vrijheid in
creativiteit

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Met ons Duurzaamheidsprogramma willen we een bijdrage leveren aan een gezondere leefomgeving. We stellen hierbij zaken centraal als: gezondheid, verlaging van het energieverbruik en vermindering van CO2 uitstoot. We verbeteren de arbeidsomstandigheden op de bouwplaats en gaan grondstoffen zoveel mogelijk volgens een circulair model gebrukken.

DE BIJDRAGE VAN BIA BETON

Wat draag BIA Beton hierin bij? We realiseren gasreductie en hebben ECO-blokken ontwikkeld die voor het grootste deel uit geexpandeerde kleikorrels bestaan. Er lopen tal van ontwikkelingen die bijdrage tot een CO2 arme en energie neutrale bedrijfsvoering. Enkele voorbeelden zijn onzt Houtleemblokken, Droogstapelblokken, Hennepblokken, cementloos- en CO2 arme grondstoffen. Onze "Groene Gevels" geven natiuurfuncties terug aan de geveloppervlkate. En onze Clear luchtzuiverende gevelsteen tenslotte, heeft een toplaag die schadelijke stoffen uit de lucht haalt. BIA Beton werkt mee aan de Nationale Milieudatabase, die een berekening geeft aan de MPG Milieu Prestatie van Gebouwen in ons land.

BIA Cirulair Bouwen

BIA Cirulaire Grondstoffen

NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.