meer vrijheid in
creativiteit

GIPS

BIA Systeemwanden met een topbeplating met gips hebben we in de uitvoering van AK Afgeschuinde kant en de VKF Vellingkant en in diverse maatdiktes leverbaar.

De paneelbreedte van een element bedraagt 600 mm. De hoogtes verkrijgbaar in de standaardafmetingen van 2600, 3000 en 3400 mm afwijkende hoogtes zijn opvraagbaar.

We werken met drie-kerndiktes van 40, 50 en 80 mm hierop plakken we de gipsplaten. We krijgen dan scheidingswand met een totale diktemaat van 60, 65, 70, 75, 100 en 105 mm.

Certificatie klik op KOMO Attest

Verwerkingsinformatie

Indien er een metalstudwand gewenst is zonder bijzondere eisen dan past men vaak gips toe. De technische eigenschappen met een standaard gipsbeplating bedragen voor de brandvertraging ≥ 20 minuten en geluideisen ≥ 31 db.

GIPS

Adviesinformatie

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn met de meest actuele informatie. De huidige tools zijn : Bestekservice en de BIA Scheidingswanden Handboek.

 

GIPS

Productdocumentatie

NOVITO
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
COA Asielzoekerscentra
Schiphol
Albert Heijn en BOL.Com Afhaalpunt
Belgie Woningbouw
BIA Nature Impressie
Almere Freedome Woningbouw Circulair
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.