meer vrijheid in
creativiteit

GIPS

BIA systeemwanden met een topbeplating met gips hebben we in de uitvoering van AK afgeschuinde kant en de VKF vellingkant en zijn in diverse maatdiktes leverbaar.

De paneelbreedte van een element bedraagt 600 m, verkrijgbaar in de hoogtes met een standaardafmeting van 2600, 3000 en 3400 mm. Informeert u gerust naar afwijkende hoogtes.

We werken met drie kerndiktes van 40, 50 en 80 mm. Hierop plakken we de gipsplaten. We krijgen dan scheidingswand met een totale diktemaat van 60, 65, 70, 75, 100 en 105 mm.

Certificatie klik op KOMO Attest

Verwerkingsinformatie

Indien er een metalstudwand is gewenst zonder bijzondere eisen, past men vaak gips toe. De technische eigenschappen met een standaard gipsbeplating bedragen voor de brandvertraging ≥ 20 minuten en geluideisen ≥ 31 db.

GIPS

Advies

Voor het geven van een juist advies heeft BIA diverse online tools ontwikkeld die 24/7 beschikbaar zijn en de meest actuele informatie bevatten. De huidige tools zijn : bestekservice en het BIA scheidingswanden handboek.

 

GIPS

Productdocumentatie

NOVITO
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
COA Asielzoekerscentra
Schiphol
Albert Heijn en BOL.Com Afhaalpunt
Belgie Woningbouw
BIA Nature Impressie
Almere Freedome Woningbouw Circulair
DURA HENGELO GAAT DE LUCHT IN !

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.