meer vrijheid in
creativiteit

Prefab systeemwanden en scheidingswanden

BIA Systeemwanden voor de Bouw, Vastgoed, Renovatie en de Retail.

In de onderstaande video geven we je in 2 minuten uitleg over het gebruik, de toepassing en het gemak van bouwen met de systeemwanden van Bia.

 

BIA PREFAB-MAATWERK: eenvoudig, efficiënt en milieuvriendelijk

Bij BIA bieden we maatwerkoplossingen voor systeemwanden die volledig prefab kunnen worden geproduceerd. Wat houdt dit in? De panelen en montagematerialen voor een specifieke unit of ruimte worden kant-en-klaar aangeleverd, precies volgens de specificaties, die de opdrachtgever heeft verstrekt.

Of het nu gaat om panelen op maat, hoekpanelen of zelfs complete hoekconstructies, bij BIA kunnen we het allemaal leveren. We zorgen ook voor ‘bovenpanelen’, speciaal ontworpen om boven deurkozijnen te passen.

Maar het gaat niet alleen om het leveren van panelen. We leveren ook alle benodigde montagematerialen, van vloer- en wandlatten tot plafondprofielen en hoogwaardige kit. En als er elektra- of sanitairpanelen nodig zijn, kunnen we deze ook van de benodigde uitsparingen voorzien.

Voor sanitair

Onze sanitairpanelen worden zelfs geleverd met een houten raamwerk en achterhout, klaar voor installatie van een wastafel. En voor het milieu? We minimaliseren bouwafval door het prefabwerk in onze eigen fabriek uit te voeren. Het zaagafval wordt zorgvuldig verzameld, gesorteerd en teruggestuurd naar de producent voor recycling, waardoor afvoerkosten worden bespaard en het milieu wordt ontzien.

Efficiënt

Het echte voordeel van ons prefab maatwerk? Het stelt u in staat om snel en efficiënt binnenwanden te bouwen met minimale mankracht. Bovendien gaan we graag in gesprek met zowel de opdrachtgever als de montagemedewerkers om de materialen en mate van prefab fabricage af te stemmen op de specifieke behoeften van het project.

Bij BIA Systeemwanden staat flexibiliteit voorop. We passen ons aan aan uw wensen, beschikbaarheid van materialen en budget, zodat u altijd de beste oplossing krijgt.

 

Meer weten? neem contact op:

Bia Systeemwanden
John Vranken
Operations Manager/Sales
Mob: 06 42467971
E-mail: j.vranken@bia-systeemwanden

 

* verplichte velden
NOVITO
Sporthal Jan Janssen Nootdorp
BARTEN GROEP KLEURT VVSB NOORDWIJKERHOUT
MDO Bureelcabine
DURA Blokje-Om
IKEA Groningen
Transformatie Strijp-S
COA Asielzoekerscentra
Villa Arena
Schiphol
Totaalbed
Nijlan School

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.